Dobrev Klára 2006 – Dobrev Klára Újra Megtenné Azt, Amit A Férje 2006-Ban - Nemzeti.Net

Dobrev Klára nagyon ajánlaná Orbán Viktornak, hogy vállalja el a miniszterelök-jelölti vitát, mert "már úgy tűnik, mint akinek 2006 óta tele van az a bizonyos, és nem mer hosszabb időre kiállni vitázni" - mondta az Mfornak adott interjújában. "Ugyan évente egyszer megmutatja magát egy sajtótájékoztatón és úgy csinál, mintha nagylegény lenne, mert válaszol pár kényelmetlen kérdésre, de mindegyikre van egy előre megírt válasza, amit bemagolt. Nem vagyok meggyőzve Orbán Viktor vitaképességéről. " A DK európai parlamenti képviselője hosszan bírálta a kormány gazdaságpolitikáját (gyenge forint, kiszolgáltatott munkaerő, korrupció, igazságtalan adórendszer, értelmetlen presztízsberuházások). Dobrev szerint Orbán belebukott a járványkezelésbe. Azt mondta, azokban az országokban haltak meg kevesebben, ahol bizalom alakult ki a társadalom és a kormány közt, de Magyarországra ez nem igaz. "Nem tudok mondani még egy országot, ahol megtiltották volna az orvosoknak, az egészségügyi dolgozóknak, hogy kommunikáljanak a járvány alatt. "

  1. Dobrev: Orbán úgy csinál, mintha nagylegény lenne, de tele a gatyája | Vadhajtások
  2. Kossuth rádió: Dobrev Klára döntött „2006-ban az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről”
  3. Youtube

Dobrev: Orbán úgy csinál, mintha nagylegény lenne, de tele a gatyája | Vadhajtások

Kossuth rádió: Dobrev Klára döntött „2006-ban az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről”

  • Dobrev klára 2006.html
  • BAON - Dobrev Klára újra megtenné azt, amit a férje 2006-ban
  • ATV Classic / A nő helye – Dobrev Klára (2006.01.13.) - YouTube
  • La Mimosa – Kézműves sütemények, fagylaltok és torták szalonja
  • Elképesztő "újmúltat" gyártott Dobrev Klára a 2006-os rendőrterrorról a Pesti Riporternek nyilatkozva (Videóval) - PestiSrácok
  • Sharp napelem vélemények youtube
  • Burkert klinika árak
  • Dobrev klára 2006 youtube
  • Dobrev: Orbán már úgy tűnik, mint akinek 2006 óta tele van az a bizonyos | 24.hu
  • Kossuth rádió: Dobrev Klára döntött „2006-ban az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről”

Youtube

A pszichológus-jogász tájékoztatása szerint a 2006. október 23-i rendőrterror miatt összesen 88 civil került kórházba, és további 40-en részesültek ambuláns ellátásban. Hangsúlyozta: mindent elmond a rendőri brutalitásról, hogy 15-en szenvedtek el nyak-, 51-en fej-, 14-en pedig szemsérülést, és 24 embert kellett ellátni lőtt sebek miatt. – Ezek a sérülések halálosak is lehettek volna, csak az isteni gondviselésen múlt, hogy nem így történt – mondta Petrányi-Szöőr Anna, kiemelve, hogy a sérülések ötven százaléka a fej- és nyaksérülés volt. Felhívta a figyelmet továbbá, hogy a sérültek számának kérdésében ráadásul látencia van, mivel a megtorlástól félve sokan nem mertek elmenni kórházba, legfeljebb háziorvoshoz fordultak, vagy ők maguk otthon próbálták ellátni a sérüléseiket. Hangsúlyozta azt is, hogy a 2006. szeptember 17–21. közötti "embervadászat" pontos mérlege még folyamatban van, ehhez az országos kórházparancsnok segítségét kérték. A pszichológus-jogász szerint ugyanakkor az eddig rendelkezésre álló adatok alapján 100-200 közé tehető csak a súlyos sérülések száma.

Gaudi-Nagy Tamás: Dobrev Klára bagatellizálja a 2006-os rendőrterror valódi arcát Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje bagatellizálja és eltagadja a 2006-os rendőrterror valódi arcát és a gyurcsányi hatalomgyakorlás módszertanát, amikor arról beszél, büszke férje őszödi beszédére – erről Gaudi-Nagy Tamás volt országgyűlési képviselő, ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője beszélt a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában csütörtökön. Gaudi-Nagy Tamás – aki a civileket képviselte a 2006-os jogsértések ügyében – hozzátette, az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után Gyurcsány Ferenc nem mondott le, sőt igazságbeszédként hivatkozott beszédére. Az elementáris erejű tiltakozáshullámra az akkori miniszterelnök megtorlást indított a lakosság ellen, ezt pedig nem árt felidéznie a mostani lelkes ellenzéki fiataloknak – mondta az ügyvéd. Úgy vélte, amennyiben Dobrev Klára és társai, Gyurcsány Ferenccel a háttérben hatalomra kerülnek, egy tüntetés során könnyen viszontláthatjuk a 2006-os szisztematikus, véres rendőrterrormódszert.

A Demokratikus Koalíció úgy döntött, beperli az MTVA-t a történtek miatt. A Kossuth rádió adása itt hallgatható vissza. A DK szerint az alternatív valóságon alapuló diktatúrák sajátja, hogy soha nem tudhatjuk, mit hoz a múlt, az a tény mindenen túlmegy, hogy a közpénzből működő állami média 2006-tal kapcsolatban 15 év után talál ki újabb hazugságot az eddigi helyett – tették hozzá. A párt példát is közölt róla, hogy a filmvásznon és a tv-képernyőn foglaltak sokszor nem fedik a valóságot, a DK szerint: "nem fenyegette a Föld létét egy aszteroida, amitől Bruce Willis mentette meg az emberiséget", "nincs titkos varázslóiskola Angliában", "nincs halálcsillag (még Soros Györgynek sem)", "Esmeralda valójában nem vak, és nincs szüksége szemműtétre", "Magdi anyus nem halt meg, csak kiírták a sorozatból". dobrev klára Elkúrtuk MTVA per 2006-os zavargások